Mat og drikke

Rogaland er kjent for å være Norges spiskammer. I Stavanger er du tett på naturen og kortreist mat fra land og sjø finner du selvsagt i restaurantene på Siddis Center. Et godt måltid er en av de absolutt fineste opplevelsene ved det å reise, spesielt hvis du vet at maten er laget av lokale råvarer.

Senk skuldrene og nyt den avslappende stemningen i restaurantene samtidig som du smaker på mat som gir deg en forhøyet opplevelse.

coverbilder+mat+energy.jpg

Kitchen & Table

Med inspirasjon fra Manhattan har mesterkokk Marcus Samuelsson satt sammen en meny med smaker fra New York, kombinert med lokale råvarer. Clarion Hotel Energy's Kitchen & Table restaurant er et samlingssted for både hotellets gjester og lokale innbyggere. I salongen på hotellet kan du lese avisen og nyte en kopp gratis kaffe, eller prøve noe fra barmenyen. En utendørs terrasse er et perfekt sted å nyte god mat og drikke når været tillater det.

Hotellets rikholdige frokostbuffe er alltid inkludert i romprisen ved overnatting.

coverbilder+mat+scandic1.jpg

Stavanger Forum Hotel

Tilbyr frokost med nystekt bakverk, pannekaker, nylaget smoothie og frisk frukt. Lunsjtilbudet kan variere fra lettere måltider til en større lunsjbuffet.

coverbilder+mat+forum.jpg

Stavanger Forum

Kjøkkensjef på Stavanger Forum, Kristian T. Rinde, sverger til lokale råvarer og nordiske smaker.

Kravet til topp kvalitet på serveringen gjelder like mye for litt tiltygg i en kaffepause som for en treretters middag.

Diabetiker? Vegetarianer? Allergisk? Ikke så glad i svin? Ingen problem det heller. Alternativet blir minst like godt.

coverbilder+mat+dnb+arena.jpg

DNB Arena

DNB Arena har et godt og variert tilbud av mat og drikke på kamp med Oilers.

  • Restaurant Legenden, med panoramautsikt til isen fra tredje etasje.

  • Cafe Fjordkraft i foajeen, hvor hovedmålet er å tilby en billig og god middag før eller underveis i kampen.

  • Flere kiosker og barer spredt i publikumsområdet i andre etasje.